TAVASZI MEGÚJULÁS

Tavasz van. Menthetetlenül, visszavonhatatlanul, megállíthatatlanul. A tavasz az örömteli megújulás időszaka. Rügyeznek a fák, virágba borulnak a mezők, a medve sem bújik vissza téli álmot aludni, boldogan csivitelnek a madarak.

A tavaszi megújulás MimMózánál is beköszöntött, elsőként nagy örömmel mutatom be végre a saját honlapom. Rég óta igény, hogy összeszedetten, átláthatóan mutassam be a termékeim, amik persze folyamatosan változnak. Ennek örömére nyereményjátékkal készültem. Hogy részt vegyél ebben a játékban mást nem kell tenned, minthogy kitöltöd a következő kérdőívet: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/934741262/1/

Nagyban segítenéd a MimMóza munkáját, ha véleményedet, javaslataidat megosztanád velem a kérdőív kitöltésével, hogy mind inkább a ti ízléseteknek és igényeteknek megfelelően alakíthassam a MimMóza egyre szélesedő kínálatát.
Kérdőívet kitöltők közt AJÁNDÉKOK fognak gazdára találni 2017. május 5-én, a részletekről a facebook oldalon tájékozódhatsz.

AUTÓS JÁTSZÓS TÁROLÓK BEMUTATÓJA

Végre-végre elkészültek az autós játszók, amelyeket 2017. július 16-án a Pici Piacon mutatok be. Nagyon sok tervezés, gondolkodás, számolás előzte meg a varrást. Kedves egyedi design panelekkel, amiért köszönet a KarlaLinás Csiki Karolinának. Remélem lesz majd kinek tetszeni fog.
Egy játék keretében lehet is egyet megnyerni, részletek a facebook oldalon.

MEGÚJULT KREATÍV BŐRÖND VÁLASZTÉK

Lassan itt a nyár. VÉGRE! Nem tudom, ti hogy élitek meg, de a mi kis családunkban már nagy a várakozás. A felgyorsult, igen pörgős május után jól esne a nyugalom, kicsit több szabadidő.
Következő ajánlóm is már a nyár nevében írom. Kibővült és még terv szerint fog is a kreatív bőrönd kínálat. Jól jöhet nyaralásnál, hétvégi utazásoknál, suliba projekt napokon, akár szolfézs órára. Színezőket, foglalkoztatókat, könyveket, írószereket, tabletet, akár kis uzsonnás dobozt is tehetsz bele. Így nem kell úgy utazni, hogy az autóban szétszóródnak a ceruzák, szanaszét a füzetek. Ráadásul moshatod is.

LEGÓZSÁK VÁLASZTÉK IS KIBŐVÜLT

De jó is ezt leírni, a legózsákok is megértek a választék bővítésre, így több színkombináció és több méret választható.
Nagyon praktikus apró játékok tárolására, kiterítésére. Felálló puha pereme miatt nem szóródnak szét a játékok és könnyedén, szinte egy mozdulattal össze tudjuk szedni. Akár utazáshoz is.
Te magad is bátran összeválogathatod a színeit.
Méretek: 90, 120 és 140 cm átmérő