Autós játszós tároló

Gyakorló szülők félelme, hogy a gyerkőc a hosszú autóút alatt hátul nyafog, unatkozik vagy ha nagyobb, órák óta a telefonjával van elfoglalva. Erre lehet megoldás az autós játszós tároló.

Egyben tablet tartó, hogy mesét nézhessen, egyben tároló az A4-es könyveknek, tároló az innivalós üvegnek és egy feltekerhető játékpanel szerepjátékhoz. No meg persze kiegészítők, hogy megindítsa a gyerkőc fantáziáját.

Két helyen rögzíthetjük az autó első üléséhez: egyszer fent tépőzáras füllel, egyszer pedig lent a derékrésznél gumival. A kiegészítők tépőzárral vagy mágnessel rögzíthetők a panelhez, de vannak csúszó vagy szabadon levehető tartozékok is.

1. babaszobás játszó óvodás korúaknak

A design panel egy babaszobát ábrázol, amelyben egy kinyitható szekrényajtó, függöny, ágyikó, játékok vannak. Az ágyhoz takaró és párna tartozik, vetkőztethető pJulcsy babával jól lefoglalható a kislányunk.

2. autós óvodás játszó korúaknak

Tépőzárral rögzíthetünk egy hidat, ami alatt egy kis vonat csúszik a síneken, tartozékok még; busz, vízi járművek, sorompó, táblák. De nyugodtan használhatja kisfiúnk a kedvenc kisautóit is hozzá, ezeket a különálló felső zsebbe el is tehetjük.

3. unisex pizzás játszó óvodás korúaknak

Kedvére ízesíthető a pizza lap feltétekkel, sőt, a levehető szelettel meg is kínálhatja az autóban ülőket. Mert biztosan mindenki nagyon éhes. Tépőzárral lehet le-fel tenni a finomságokat.

4. amőbás játszó nagyobbaknak

A népszerű logikai játékkal szórakoztathatjuk magunkat és a gyereket, gyerekeket. Játszhatunk villámjátszmákat és játéksorozatokat is. Tartozékok hozzá a tépőzárral vagy mágnessel rögzíthető gömbhalak és tengeri csillagok.

Ajánlataink