Történet

Öt évvel ezelőtt nem gondoltam volna hogy valaha is varrni fogok. Ötletek persze mindig is dübörögtek a fejemben, de ettől a kézműves technikától féltem.
Költözködtünk, íves ablakokra nem kaptam függönyt, megpróbáltam megvarrni. Mérnökként a kimérése, munkarészekre bontása, összeállítása nem okozott gondot. Megpróbáltam és sikerült, sőt, jól sikerült. Így kezdődött.
A folytatás adta magát, kisbabát vártam a testvéreimmel együtt. A megszületett munkák, pozitív visszajelzések, tanfolyamok és az előttem kitárulkozó új világ szülte a MimMózát.
Kezdetben egyedi, személyre szabott kézműves termékek készültek, majd kibővült a paletta praktikus kiegészítőkkel, színes játékokkal. Igyekszem olyan termékeket kitalálni, amelyek nagykereskedelmi forgalomban nem kaphatóak vagy nem igazán praktikus formában. Egyik ötlet szüli a másikat, majd van amelyik lemorzsolódik.
Találtam partnereket is, akikkel együttműködve a saját kereteimen is kívül léphetünk. Remélem a jövő MimMóza számára még sok változást, fejlődést tartogat.

Ajánlataink